Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića
staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 10.01.2007, 17:54

moj najbolji drug u vrtiću se zove šime (na žalost nismo u kontaktu, druženje je prestalo kad su se moji preselili, a ja sam te godine krenula u tkz. "malu školu" na sasvim petnaestom dijelu grada. inaće vrtić nam se zvao marženka žurga i do dana današnjega mi je nepoznato porijeklo tog neobičnog imena - ne znam da li su ga mijenjali). ja sam šimu šmeknula jer je bio malko divlji, nikad nije spavao, uvijek je dobijao packe, vječno je kopao nos i uvijek je jeo moj dio hrane, jer sam ja kao mala bila gadljiva na hranu i jela sporo kao puž. smjestili su nas da spavamo tako nekako da je on bio na jednom kraju prostorije, a ja na drugom, pa bi uvijek glasno šaptali kad bi drugi spavali (sad da me pitate o čemu smo se domunđavali, pojma nemam). vječito smo preskakali ogradu, ne da bi bježali, već samo zbog toga što je bilo zabranjeno, pentrali se po drveću, pikali loptu i njihali jedno drugo na ljuljački. onda je jednom đavo odnio šalu, bio me je toliko zaljuljao da sam pala sa ljuljačke, rasjekla glavu, hitne i ostale zezalice, ali na svu sreću sve se dobro završilo, a ja sam i dalje tvrdila da sam sama pala sa ljuljačke. eto, to je bila priča o malom šimi. šteta samo što je druženje trajalo godinu dana.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice