Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: sta ste danas sve jeli...
staro
  (#114 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Pol: Žensko
Odgovor: sta ste danas sve jeli... - 10.01.2007, 15:53

Ma ne znam ni ja,da vidimo,jutros u pola sest kad stigla s posla spremila sam vruc neskafe sa mlekom przila hleb ma sam umazala pastetom,posle sam spavala do dvanaest,obavila kupovinu,sad sam skuvala malo svinjsko meso sa puuuuno crnog luka,i pire od krompira ali one iz kesice,a i pojela dve pogacice mekane opet sa pastetom,a imam i neke slatkise sa cokoladom,to cu posle rucka sa kafom,ako uspem da ostanem budna,jos treba da se naviknem na ovu trecu smenu jer ponekad ne znam ni koji je dan,sto uopste nije bitno,u nedelju sam odnela moje curice malo da se iskljucimo,e onda jesmo se najeli kao prasice,jeli u burger,u jedan italianski pili kafu,jeli sladoleda,torte od cokolade,joj Boze jedva stala u kolima,joj kako smo se najeli,eh dobro,uh sto sam napisala

No me toques

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice