Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Detalji, pretvori staro u novo
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Detalji, pretvori staro u novo - 09.01.2007, 02:45

Pa dobro, sad, nije da je baš korisno, ali može nekom da bude simpatično. Ne volim da bacam hleb, a isto tako živim sa onima koji ne vole da ga u kući nema makar i ne trebao, pa se često desi da mi nešto od peciva ostane netaknuto. E tako ja jednom dođem na ideju (nije isključeno da sam to negde videla pa ostalo u glavi) dok sam gledala jednu skamenjenu perecu i jedan isto tako skamenjeni ali mnogo lep đevrek da ja to lepo prelakiram Dopadne se to meni pa sam tako pecala lepe komade od peciva koje je ostajalo, i od belog i od tamnijeg brašna. Nabavim lepu korpu, polepim ona lakirana peciva u nju da izgleda onako natrpano i raznovrsno, a kao da je sad iz rerne izašlo i napravim lep kuhinjski aranžman koji ne služi ničemu osim da ti uveseli oko i skuplja prašinu

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice