Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Šta ste bili u prošlom životu?
staro
  (#24 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:11
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Šta ste bili u prošlom životu? - 08.01.2007, 12:22

PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:

--------------------------------------------------------------------------------
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Rusiji, u razdoblju od 933. do 997. godine. Relativno ste rano stupili u brak i ubrzo rodili dvoje djece. Vaš muž je povremeno bio svadljiv i zanovijetao, no, uopće, obiteljski život vam je sličio na na mnoge druge živote vaših sumještana i suvremenika.

Po profesiji ste bili kuharica, valja reći vrlo vrijedna i fina u ophodjenju sa gospodom.

U sadašnjoj egzistenciji morate biti vrlo samostalni, te se oslanjati gotovi isključivo samo na sebe, te ne očekivati pomoć ni otkuda. Zbog toga morate odbaciti eventualnu sumnjičavost, te postati vrlo odlučni. I još nešto: prema eventualnim protivnicima i neprijateljima - trebali biste se odnositi plemenito i velikodušno.

Bio sam ruska kuvarica, mada sam ja bio ubeđen da sam bio orao

Festina lente

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice