Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ne bas mirisljava tema...
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Ne bas mirisljava tema... - 08.01.2007, 00:28

Kao prvo orden onome ko izmisli pampers n slično.

Citat:
."Znas,bolje su platnene pelene,mi svi ocuvasmo decu sa njima pa im nista ne fali,hoces li detetu da upropastis kukove?!"
Tjah. Ponekad te sa takvom pričom isprate i u porodilištu. Da koristiš platnene bar dok bebi ne otpadne pupak. A oni bebe dok su tamo povijaju u pampers jer je i njima lakše.

Što se tiče kukova, dovoljno je preko pampersa stavljati platnene kao širok povoj, dok beba ne prođe kontrole kukova, a onda kada lekar utvrdi da je mališa zgodan/na furaš samo pampers. Dobar neonatolog može da utvrdi to i ranije, ali svakako je dobro ispoštovati sve kontrole.

Što se tiče ojeda, beba se može ojesti i sa pampersom i to ohohohoho. Meni se to desilo sa mojim detetom, a pampers mu je redovno menjan, naravno. Podeliću sa vama jednu tajnu, ako je do sada niste znali, pošto u našem slučaju ništa nije pomoglo. Ni jekodermi ni vunderšutsovi ni šta ti ja znam narodna medicina. Krema koja se od tada nalazi u mojoj kući uvek i svuda je sa sobom nosim (put) zove se FLOGOCID. U startu ljudi imaju negativne predrasude jer je krema proizvod Veterinarskog zavoda, kao "ja ću na dete da stavljam nešto za pse" itd, ali krema nema neželjena dejstva i nema kontraindikacije, nema kortikosteroida i možete i na otvorene rane da je stavljate, a ne samo na ojed. Kupite ovo i nećete se pokajati. Zlu ne trebalo, ali rešava mnogo toga, ne samo vezano za bebe, već svakojaka zapaljenja na koži.

http://www.vetzavodzemun.com/producthem.php?id=20

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice