Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Osecam, dakle jesam
staro
  (#2 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: juče 22:55
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Osecam, dakle jesam - 05.01.2007, 22:08

Citat:
A6quattro kaže: Pogledaj poruku
Cudna je ovo stvarnost...
....
Vrlo cesto se dogadja da, negirajuci i opiruci se emocijama, supljine svog unutrasnjeg sveta kompenziramo mentalnim slikama.
Neki od modernih sociologa, takozvani teoreticari simulacije, odnose medju ljudima u danasnjem drustvu (takozvanom drustvu spektakla)
vide preobrazenima u odnose izmedju slika i stvari. Predmeti prestaju biti predmeti: automobil nije automobil, nego iskrivljena slika - slika slobode;
odeca nije odeca nego iskrivljena slika - slika lepote...
...
Ponekad je zaista tesko uočcti razliku.
Rec je o detalju, sitnici. Jednom slovu.
-"Ljudi nisu isti"
Najmanje sto mi treba, je da meni bude lose! A upravo mi je lose kad kod sebe primetim da na ljude gledam kroz "lenjir", a lenjir bazdarim po sebi. A (opet a), opet, tako nesto je cesto korisno, em, potrebno. I sta sad, bula i dilema. "Trokiram", tilt, tako ni stvari nisu iste...
"Doci ce dan, kada ces sam
krenuti putem beznadja
zeleci da kao nikad do sad
pobedis sam"
A sta je to referentna tacka ( )? Koji je to lenjir, prosto, skim si - snjim si
"Volim kada neko kaze da je ovaj drugi SUPER, a drugi za njega isto, znaci da drustvo po meri imam i da mogu da budem srecan sa njima"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice