Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nove elektronske lične karte
staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 21:15
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Nove elektronske lične karte - 04.01.2007, 21:35

Ja ne vidim nikakvu potrebu za mistifikacijama u vezi ovoga... PA drzzava i onako ima sve moje podatke...ovo bi me nadam se bar trebalo spasiti chekanja da se drzzava istih podataka i seti... A policija bi po definiciji i onako morala da dodje do svakog od nas.. mislim generalno gledano ne vidim tu neku mogucnost da se sve to negativno odrazi na prosechnog gradjanina...

Medjutim to znachi neshto drugo, brzze i tachnije izdavanje dokumenata... kompjuterizovanje administracije i azzuriranje birokratije. ... BIo bi problem kada bi u tom chipu bilo neshto shto mi ne znamo ..recimo neki odashiljachi i uredjaji za pracenje.. ali ipak, ne zaboravimo, koja god da je stranka sad na vlasti, nisu ni Marsovci, ni masoni, ni ne znam kakva zaverenichka organizacija koja zzivi za to da moja baba ima uredjaj za pracenje u guzici..

Ranijoj vlasti mozda ne bih ni verovao... Pusti one budale...

Vishe se radujem shto ce me to nadam se sada spasti upisivanja podataka iz lichne karte kad god mi treba neki dokument... Lepo provuchesh ovu plastiku kroz chitach i gotovo..

Sa druge strane, sva ona zlodela -pljachke, masovna ubistva, puchevi, trgovina oruzzjem i narkoticima plus otimanje lizalica i tricikala deci ..vec odavno ne radim (josh od puberteta) i ne osecam neki strah od policije koja provlachi moju lichnu kartu krozz chitach...ili tako shto... To ce biti scena! Panduri i HI-Tech

Shto se tiche zashtite podataka, haha pa sada ti broj u komp ukucava neka polucorava baba i lichna karta ti ide od ruke do ruke kad god neshto treba njome da dokazzesh... ko ti garantuje bilo kakvu tajnost? I isto se podaci chuvaju u kompjuterima samo starije izrade i sistema...shta kao ovi shto lupaju u pisacu mashinu i koriste korektor su pouzdaniji od compa koji direktno prebacuje podatke u sistem i odmah dobija podatke nazad? ... Ali i josh neshto.. kad neshto zakenjash pa te prijave ..nece vishe moci ni bog da trazi po arhivi i da ti bude veza da dokument nestane.... Lepo te prijave sudiji za ovo ono... i presudu dobijesh sutra na mail ili mmsom.. heheh shalim se za ovo zadnje al.. papirologija dobija drugo znachenje svakako ..

ps.Ako ovo prochita neko sludzbeno lice sa pendrekom, shalio sam se...
...nisam otimao lizalice deci..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 04.01.2007 u 21:42.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice