Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Noviteti u muzici
staro
  (#9 (permalink))
cokaido
Početnik
cokaido je na dobrom putu

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.07.2008 20:22
Pol: Muško
Odgovor: Noviteti u muzici - 25.12.2006, 02:53

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Čolu i njegove nove albume ne mogu da svarim ni na blic dok se vrte u reklamama za novi cd. To mi nikad neće ući u uši. Takođe, odbacujem a priori sve što izdavačka kuća CITY RECORDS euforično štanca. To mi je klasičan treš. (Tu ne ubrajam kompilacije i ostalo uhu podnošljivo kao npr Haustor, Gibonni i slično... a da se našlo kao njihovo izdanje, mada to obično nisu noviteti već best of) Znači sve one Emine Jahović, Romane, Lune, Đoganiji, Flamingosi, Amadeusi i bla bla bla - od toga mi je
Potpuno se slazem sa tobom za CITY RECORDS, stvarno ramo nema nista interesantno, a bogami ni novo. Posto od kada postoje izbacuju jednu istu muziku.

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
E baš juče vidim da je Bebi Dol izbacila cd sa obradama i verujem da ih je uradila dobro. Na blic videh da su se tu našle i Harlem Shuffle, Help, Man's world, Pappa'sgotta brand new bag, Free, Moon river... pa ćem uskoro kupiti taj cd i bez da ga odslušam prethodno
Sto se tice pomenute dame verujem da ce taj CD biti dobar. Nisam neki fan stvari koje je radila u svom zivotu, ali sam je zavole kada sam je slusao sa nekim Jazz bandom u Beogradu i mnogo bolje zvuci kada ne njace dok peva (nadam se da razumete nasta mislim). Necu kupiti album ali cu ga sigurno preslisati, verujem da tu ima dobrih obrada i da su sjajni muzicari svirali.

Poruku je izmenio SQUAW, 25.12.2006 u 14:17. Razlog: VB kodovi

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice