Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ostavljena, sta dalje???
staro
  (#25 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 11:56
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 24.12.2006, 16:08

U potpunosti se slazem sa nekima gore koji kazu da nije na nama da sudimo
i verujem da to i nije nicija svesna namera.
Ali zadrzavamo pravo da komentarisemo,druzimo se (zbog cega i jesmo ovde), a posebno u situaciji kada nas neko “pozove".
U tom slucaju, to poprima oblik legitimnog zakljucivanja i trebalo bi da bude shvaceno tako.
Nikako kao atak na licnost i jos manje uvredu.Moj ranijii komentar svodi uglavnom na razmisljanje,
a ne na zakljucke, osim u delu gde jednostavno, iznosim konstataciju, da je to u proteklih par dana vec drugi slucaj i da
odmah u startu iskljucujem bilo kakave simpatije sa moje strane.
S druge strane, za mene i dalje ostaje problematicno tako pasivno postavljeno pitanje,
koje normalno traga za misljenjem. Skup misljenja,trebalo bi da preedstavlja svojevrsne zakljucake,
koji opet, vode ka pronalazenju resenja.E sad,po mom misljenju takvim (pasivnim) pitanjima
sklone su osobe koje kad imaju stanovoti problem uvek misle da resenje nije na njima, vec na tamo nekom drugom.
To je za mene cista neodgovornost i nezrelost.Sklon sam da takvu vrstu okarakterisem kao nekog koje
beznadnezno vise otvoren dole nego u glavi!

PS
Nadam se da je sada mnogo jasnije i svaka dalja polemika na
ovu temu za mene bi znacilo bespotrebno rasipanje energije!

nomen est omen

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice