Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#38 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Imam predlog! - 23.12.2006, 12:22

vidi Necromancer nisam rekla da treba da ih josh vise zamrsish i zakomplikujes vec pojednostavish...
da ne mora toliko vremena da se izgubi na citanju proklete poruke...

Posecivala i posecujem i druge forume i veruj mi ja sam vrlo prilagodljiva osoba ... ali na ovo kapu skidam ko se privik'o...
Forum jeste super ali brate ove poruke dusu dale za kidanje mojih nerava...
kad bio se moglo skinuti bar ono oznaci ili onaj iskakajuci prozor od kog svaki put vrisnem ko kokosh pred klanje....
Kao i neki trip s tim porukama, oznaci kao procitane zasto to masina ne b' mogla sama da uradi...mislim sta sad meni ako treba tri dana da procitam poruku ... pa lele... gde ce mi onda zivot...
A da ne pricam o nevidjenoj fori sam citiranjem prethodnog unosa, pa brate ta porukica ne treba da dobija na kilometrazi vec da to bude nesto kratko sto procitash-odgovoris-ne iznervirash se...

ali avaj ako je tebi ovako extra onda nek ti bude...

Ubica mekog srca.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice