Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Njegove drugarice
staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Njegove drugarice - 22.12.2006, 01:33

Pa ja se rastužim nekad ako mi pojede poslednji paradajz. A toj koja bi ga odvukla bih najiskrenije čestitala na tome što ima da ponudi nešto više nego ja. Nisam ljubomorna nikad bila u vezama, ponekad smo se i zajedno okretali za ribama na ulici, komentarisali i zajebavali. Takođe, ljubomorni mi nisu odgovarali, i nismo sarađivali. Prilično sam sigurna u sebe i znam koliko vredim. Prvo sam drug u vezi pa sve ostalo, tako da kod drugarica nema šta nešto posebno da traži. Meni može sve da kaže, ali sve. Od starta postavim tako kockice i tako je do kraja. Prema tome, zašto bi mi smetale? Ja ne da ne vidim kao konkurenciju njih, nego nikoga... a da me ne shvatite pogrešno.

Ali da ne postavljam tako stvari, jer uvek polazim od sebe. Imam stvarno puno muških prijatelja, poznajem dosta ljudi, neke od njih on nikada nije video, ili im je samo čuo glas, ili ih je viđao samo na slikama. Izlazim sa njima, čujemo se... Jedan od mojih najboljih drugova je i njegov kum. Taj izraz "branim" ne želim ni da koristim. Dakle, zašto bi mi smetalo da to sve isto on radi?

Sa nekim njegovim drugaricama sam dobra, neke nažalost koje baš voli nisam stigla ni da upoznam jer su po belom svetu, neke ne poznajem, a neke koje su osećale verovatno nešto više prema njemu su se same povukle kad sam se pojavila ja, i to mi je i danas misterija Ne viđa se često sa njima, tj jako jako retko, dok je kod mene obrnuto. U našoj vezi sam ja ta koja zuji i izlazi, a on je sve to izgustirao

I savršeno funkcionišemo

A ako ovde pričamo o strahu od neverstva, pa to uopšte ne mora biti drugarica, svašta. Radite na sebi, pa će manje da boli glava

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice