Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: (Ne)Pismenost
staro
  (#11 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: (Ne)Pismenost - 21.04.2006, 19:07

Hajd' i ja da se izjasnim. Svakako da je forum "javno mesto" gde se lako moze steci generalan utisak o pismenosti njegovih chlanova. Medjutim forum, kao i sajt nosi naziv "..cafe" koji, po meni, oznachava mesto gde ljudi dolaze da se opuste u neobaveznom chaskanju. Kada ja chaskam neobavezno sa prijateljima u glavnom se trudim da sam opushten, a kada sam opushten ne volim da moram voditi rachuna o gramatichki ispravnom nachinu izrazzavanja.
Mislim da, kada se radi o ozbiljnim temama na forumu, svakako da treba voditi rachuna o tome.. jer kako mozemo prichati o nauci ili istoriji, a da pre svega ne umemo da pokazemo osnovnu pismenost. Sa druge strane shto se tiche chata i zezanja tiche ... vishe nego insistiram na svim vrstama igranja jezikom, slengom i padezzima kao i ne obracanju pazznje na gramatiku...
Jedan vic mi svakako nece biti smeshniji zato shto su tachka i zarez pravilno upotrebljeni..

p.s. Pismenost jeste jedna ljudska vrednost i vrlina.. Najvazznije je da nije i jedina

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 21.04.2006 u 19:13.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice