Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ostavljena, sta dalje???
staro
  (#8 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Ostavljena, sta dalje??? - 19.12.2006, 01:45

Da tebi Kill Bill lepo kaze sta da ti sada radish...

Ovako...najpre...
Odes u neku najjeVtiniju kavanu... {najjevtiniju da bi mogla vise popiti-logicno... } potom narucis kabo alkohola i polako...posle toga odes kuci uzmes imenik...i okrenes sve muske brojeve...ali ne zapocinjesh neki bitan razgovor {pobogu pa pijana si.. }...nego kao : "ej Simenka jel mi kod tebe ostala pinceta...?"
kad on kaze:"pogresila si..."
a ti brze bolje : "A to si ti Simo...jao izvini ja pogresila...Sta ima kod tebe?..."
i tako se razgovor nastavi...
i onda te on pita imash li neke planove za veceras...a onda ti kazes da malo priceka da {shatro}proveris... I onda se vi nadjete...
I eto ti novog decka ocas posla...

Elem uspravo si postala aktuelna riba i treba da slavish u to ime...

Sto se tice price...I tvojih eventualnih pitanja sta ce mi ovo,sta ce mi ono...
-Alkohol ti treba da mozes da mu pripises sve dogadjaje koji se zbiju sa Simom...
-Sto se ovog Sime tice....verovatno se pitas sta ce sad tebi Sima...eeee pa...klin se klinom izbija...

Ubica mekog srca.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice