Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vaše prvo dramatično sećanje...
staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Vaše prvo dramatično sećanje... - 16.12.2006, 16:42

bilo ih je tri. sjećam ih se kao kroz maglu. treba da napomenem da su se desila između moje druge i četvrte godine (tada sam živjela sa babom i tatom).
događaj no 1: pretpostavljam da me je baba kljukala hranom i da me je malo peviše nakljukala, pa se sjećam da sam u sudoperi povraćala nešto zeleno (špinat, blitva ili tako nešto slično) i da sam bila prestravljena od te zelene povraćke (ovo nije ostavilo neke pšosljedice na mene, jer zeleno povrće volim da jedem)
događaj no 2: kako sam voljela da turam prste u usta, moja baba se sjetila spasonosne ideje da mi stavi bibera na iste. ja se smijem, odlazim u WC, piškim, stavljam prste u usta i krenem da vrištim od onga silnoga bibera (prste odavno ne trpam u usta, ali mislim da za to nije kriv biber)
događaj no 3: sjećam se da je tata nešto vikao na mene, pa me ošamario(zanimljivo da se sjećam da nije bilo jako, nego ja to nisam očekivala, pa sam se živa isprepadala) pa sam još onako uplakana morala stajati u ćošku
uglavnom, bilo pa prošlo...

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice