Tema: Intervju
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Intervju
staro
  (#5 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Intervju - 12.12.2006, 18:50

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Nikada ne iznosim hvalospeve o sebi, mada se trudim da naglasim svo pozitivno iskustvo i sposobnosti...
Vidis u USAu, bar neko moje iskustvo, pozeljno je da sebe nahvalis i sto jeste i sto nije. Moj prvi i za sad jedini intervju je bio malcice za mene. Znaci aplicirao ja za posao, prosla aplikacija i naravno pozvali me na intervju. Bio neki grupni intervju i dok su ostali cekali ispred da ih prozovu ladno si mogao da cujes sta drugi pricaju unutra. Ljudi moji, koliko su pojedini sebe hvalili. Mislio sam da nema sanse da ja prodjem. Te dobri su u ovome, te u onome; te imaju iskustva sa ovim te sa onim; jedna preporuka, druga, peta deseta. Reko crni Mirko bolje da se pokupis i odes. Usao ja kad poce covjek sa nekim debilnim pitanjima. Tipa da opisem sebe, koji su mi kvaliteti, predjasnja iskustva i sl. Kako sam bio tada novajlija u USAu navaljao ja neko radno iskustvo sa brdovitog Balkana ma expert jebote. U sustini bio sam manje-vise opusten jer sam mislio da necu proci. Glavni adut mi je bilo da ne volim kasnjenje i da to nikada ne praktikujem. Cime sam ih ganuo pojma nemam. Od 10ak kandidata primili troje medju kojima sam bio i ja Bice da su ih moji poznanici, koji su vec radili u firmi, dobrano ubjedili da sam hardworking man Jer da je bilo po mojim izlaganjima
Ono sad planiram da mjenjam posao i naravno jos uvijek se nisam prilagodio tim hvalospjevima o samom sebi. Idem i ja Irena sa tobom na ta predavanja

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Poruku je izmenio swba, 12.12.2006 u 18:52. Razlog: stara boljka :D

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice