Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li farbate kosu?
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Da li farbate kosu? - 18.04.2006, 23:58

Prvi put posle 17 godina farbanja imam svoju prirodnu boju. Imam je već mesec dana, možda jače i svaki dan kao 'oću da se prefarbam, al' neda mi se. Sve ove godine sam bila plavuša, a na tu plavu tovarila razne boje koje su se ispirale, tako da sam i ja dosta toga isprobala. Crnu ne, probala sam periku, pa kad sam videla da više ličim na Borisa Bizetića nego na sebe, odbacila sam tu suludu ideju u tren oka.

Naravno da se za farbanu kosu ne može reći da je zdrava, ali moja se držala dobro, kad zamislim šta sam joj sve radila... valjda zavisi i od kvaliteta, jbga. Redovno sam je pakovala, kupovala ampule i vruće ulje, mutila kojekakve majoneze pa je mazala, pravila domaći šampon, itd.

Prošlo leto sam bila roze, jer tog dana prodavac nije imao zelenu, a ovo leto planiram da budem ljubičasta

Ovakva sam htela da budem:

Ovakva sam bila:

Ovakva ću da budem:

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice