Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nastavi pričicu
staro
  (#14 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 20:56
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Nastavi pričicu - 18.04.2006, 21:12

U nekom delu mozga skakutalo je osecanje da je vranu trebalo izignorisati. Skakutalo je i golicalo svojim hladnim nozzicama. No neizvesnost je uvek deo avanture, zapravo najlepshi deo nje ... samo nek ono skakuce...

- A jel pleme Sijuksa negde u tom pravcu?

Vilenjak me obasja.Takve su u mom selu zvali nervshchicima..

- Da li je pleme sijuksa u tom pravcu!?

Da znam gde su drvetu ochi bio bih siguran da su se pogledali.. Ovako nisam bio siguran, ali je odprilike to je tako izzgledalo..

- Da, moram do Sivog Dabra... Mora mi pomoci oko nekih chini..

Slushaj mali sekachu, spaljivachu, zagadjivachu ..Poche drvo svoju tiradu..
-.. Izbeljivachu....... - ubacih, pa se napravih lood..

-Osushishe mi se shisharke od tvoje duhovtiosti mali. Ako mislish da krenesh sa nama bolje da pokazzesh malo poshtovanja.

- S obzirom da me uzzasno nervirash, mozda bi bash trebalo da te povedemo.. bolje cu osvetljavati put.. -dodade vilenjak.. - plashim se da tvoj sivi dabar trenutno ne moze da pomogne oko chini ni sam sebi..

-Kako to? Pa hitno mi je, obecao sam jednoj vrani..da cemo prizivati kishu pred zoru..

- Vrani?Onoj shto mi je mazznjavala zlatnike iz chupa i nosila veshtici? Onoj shto je veshtica kaznila da pricha u anagramima kada sam sakrio cup pa nije mogla vishe da krade?

Veshtica. Izgleda da je preuzimala sve vishe znachenja u ovoj prichi.

- U svakom sluchaju tvoj sivi dabar ce teshko da priziva bilo shta. Veshtica ga je pretvorila u pravu vodenu zverku i sad mozze samo da pravi brane na planinskim potocima..

Uz sve ostalo imala je i chudan smisao za humor ta veshtica.

Srecha je shto sam uchio karate na vreme. Imao sam osecaj da ce mi to znanje i te kako trebati.

Shteta je shto je mavashi bio sve shto sam nauchio od karatea..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice