|
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu -
07.12.2006, 20:51
... evo jednog licnog ne tako davnog iskustva...
Dodem ja direkt sa posla u stan devojke po dogovoru. Rucali. Gledali neke emisije na TV-u, ja je mamio samo pogledom... ništa... ajd sacekam još malo i pocnem polako da je mazim, ona ništa minut-dva i odjednom vidim onaj pokvareni osmeh (namerno se suzdržavala), i dobro krenemo mi nežno i polako. Ostajemo bez odece polako... ona ostade u donjem vešu a ja (da izvinite) samo u gacama... KAD MENI ZAZVONI MOBILNI... onako skoro go odem do hodnika do jakne i uzmem mobilni i javim se... zove drug da se dogovorimo oko nekog posla - prenosi mi poruku i davi skoro 5 minuta... i vidi po mom glasu da besnim i pita me šta radim i gde sam... ja kažem gde sam... on pita jesam te prekinuo... ja ni 5 ni 6 kažem JESI KONJU!... Izvini se on... ja mu rekao J...u ti...
Naravno ohladili smo se... obukli... odgledali neki kviz... i naravno pošto ja neodustajem krenem opet... i bilo nam lepo...
NARAVOUCENIJE: Nikad, al nikad neostavljajte ukljucen, pojacan... mobilni kad... mislim znate vec šta... (da ga nisam kupio par meseci pre tako bi ga tresno o pod...)
A sto ženska populacija nije napisala nijednu SVOJU grešku u krevetu? (stide se ...)