Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu
staro
  (#11 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 22:08
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 07.12.2006, 20:51

... evo jednog licnog ne tako davnog iskustva...

Dodem ja direkt sa posla u stan devojke po dogovoru. Rucali. Gledali neke emisije na TV-u, ja je mamio samo pogledom... ništa... ajd sacekam još malo i pocnem polako da je mazim, ona ništa minut-dva i odjednom vidim onaj pokvareni osmeh (namerno se suzdržavala), i dobro krenemo mi nežno i polako. Ostajemo bez odece polako... ona ostade u donjem vešu a ja (da izvinite) samo u gacama... KAD MENI ZAZVONI MOBILNI... onako skoro go odem do hodnika do jakne i uzmem mobilni i javim se... zove drug da se dogovorimo oko nekog posla - prenosi mi poruku i davi skoro 5 minuta... i vidi po mom glasu da besnim i pita me šta radim i gde sam... ja kažem gde sam... on pita jesam te prekinuo... ja ni 5 ni 6 kažem JESI KONJU!... Izvini se on... ja mu rekao J...u ti...

Naravno ohladili smo se... obukli... odgledali neki kviz... i naravno pošto ja neodustajem krenem opet... i bilo nam lepo...

NARAVOUCENIJE: Nikad, al nikad neostavljajte ukljucen, pojacan... mobilni kad... mislim znate vec šta... (da ga nisam kupio par meseci pre tako bi ga tresno o pod...)

A sto ženska populacija nije napisala nijednu SVOJU grešku u krevetu? (stide se ...)

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj... )

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice