|
Odgovor: Zenski šovinizam -
07.12.2006, 18:49
Ispovest novopečenog muža
Imao sam mnogo dobru devojku. Bio sam sa njom par godina, pa reših da se oženim. Nego, imala je mlađu sestru. A ta je bila mnogo dobra "riba". Tako, jedno sedam dana pre našeg venčanja, primetim da me ona gleda i smeška se, pa kao slučajno joj ispadne nešto iz ruke, pa se sagne da to uzme. A dekolte do samog pupka...Svaki dan je nosila miniće. Imala je običaj da polako prebacuje nogu na nogu i to baš ispred mene. Ma ložila se na mene, jasno je to bilo! I tako, dan pre venčanja, odem ja po moju buduću ženu kući. Vrata mi je otvorila njena sestra. Rekla mi je da nema nikoga kući i da neće da se vrate bar još par sati. Potom je skinula svoju suknjicu i onako samo u sexy vešu rekla: "Ti se sutra ženiš mojom sestrom. Ja sam pre mesec dana napunila 18 godina i nemam nekog iskustva u tome. Htela bih to prvi put da uradim s tobom. Danas još nemaš ženu, pa to neće biti prevara. Razmisli o tome. Čekam te u sobi." Nisam dugo razmišljao. Otvorio sam vrata i izašao napolje. Kada sam već bio pored kola, čuo sam glas mog budućeg tasta:"Bravo! Prošao si naš test! Znali smo da ćeš da se okreneš i odeš kući. Sad smo sigurni da ćeš biti dobar muž našoj ćerki i da nikad nećeš da je prevariš!"
I sad vas ja pitam: Koje je naravoučenije ove priče?
-Uvek drži kondome u kolima!
Evo, promenila sam potpis
|