Tema: Šta? Koje?
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zenski šovinizam
staro
  (#48 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: Zenski šovinizam - 07.12.2006, 18:49

Ispovest novopečenog muža

Imao sam mnogo dobru devojku. Bio sam sa njom par godina, pa reših da se oženim. Nego, imala je mlađu sestru. A ta je bila mnogo dobra "riba". Tako, jedno sedam dana pre našeg venčanja, primetim da me ona gleda i smeška se, pa kao slučajno joj ispadne nešto iz ruke, pa se sagne da to uzme. A dekolte do samog pupka...Svaki dan je nosila miniće. Imala je običaj da polako prebacuje nogu na nogu i to baš ispred mene. Ma ložila se na mene, jasno je to bilo! I tako, dan pre venčanja, odem ja po moju buduću ženu kući. Vrata mi je otvorila njena sestra. Rekla mi je da nema nikoga kući i da neće da se vrate bar još par sati. Potom je skinula svoju suknjicu i onako samo u sexy vešu rekla: "Ti se sutra ženiš mojom sestrom. Ja sam pre mesec dana napunila 18 godina i nemam nekog iskustva u tome. Htela bih to prvi put da uradim s tobom. Danas još nemaš ženu, pa to neće biti prevara. Razmisli o tome. Čekam te u sobi." Nisam dugo razmišljao. Otvorio sam vrata i izašao napolje. Kada sam već bio pored kola, čuo sam glas mog budućeg tasta:"Bravo! Prošao si naš test! Znali smo da ćeš da se okreneš i odeš kući. Sad smo sigurni da ćeš biti dobar muž našoj ćerki i da nikad nećeš da je prevariš!"

I sad vas ja pitam: Koje je naravoučenije ove priče?
-Uvek drži kondome u kolima!

Evo, promenila sam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice