Tema: Tutoriali
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Tutoriali
staro
  (#22 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Tutoriali - 07.12.2006, 18:39

Citat:
Bishop kaže: Pogledaj poruku
A sad evo i jedan nacin da ubrzate internet konekciju ako koristite kablovski modem ili ADSL na Windows 2000 i Windows XP.
Malo morate da izmenite neke sitnice u registry-u pa prvo odradite jedan backup istog za svaki slucaj .

Idite na start, pa na run i kucajte regedit, pa pritisnite "enter".

Nadjite :
HKEY_LOCAL_MACHINE/system/ControlSet001/Services/Tcpip/Parameters

Potrebno je naci odredjeni DWORD. Neki od njih ne postoji u registry, pa se moraju napraviti na sledeci nacin :
Desni klik misem, pa New -> DWORD Value i podesite odgovarajucu vrednost.

Da bi mi uradili sto smo naumili potrebno je naci/kreirati DWORD-ove sa sledecim vrednostima:

ovaj prvi deo unesite kao ime dword-a ,a drugi pod navodnicima unosite kao vrednost(velue)

1. DefaultTTL = "80" hex (ili 128 decimal)

2. EnablePMTUBHDetect = "0"

3. EnablePMTUDiscovery = "1"

4. GlobalMaxTcpWindowSize = "7FFF" hex (ili 32767 decimal)

5. TcpMaxDupAcks = "2"

6. SackOpts = "1"

7. Tcp1323Opts = "1"

8. TcpWindowSize = "7FFF" hex (ili 32767 decimal)

Da bi ovo proradilo , izadjite iz registry i restartujte komp....
ja sam ovo odradila, ali nece da mi se restartuje komp, a neće ni da se ugasi. ne znam da li je zbog ovoga ili je brat prije mene opet nešto čačkao.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice