Citat:
PropelerZviz kaže:
Ma zgodno je to, i to veoma  ... ali ako vidis sta cika fotograf nosi sa sobom, jasno je da to nestaje u mobilni telefon... pa sam tako mislio da je to amaterski fino, ali ako voles fotografiju... ondak je ne upotrebljivo.
|
Pa jasno je to. Ovde pričamo o spravicama za amatere, a ne za fotografe profesionalce... mada, i njihovi aparati su sve manji i manji, a oni koji su do juče pljuvali digitalu i kleli se u one pisaće mašine od aparata, i oni ih zameniše i filmove na sve manje mesta imaš da kupiš... koJ bre zna šta će i ti profesionalci da nose za sobom, kad moj deda nije ni sanjao da će da zna šta je skart.
Citat:
Nekad mi moj posed mobilnog, samo mira neda... oma te neko napada sto nisi bio dostupan. Ne moze covek da se opusti...
|
Pa to je bar lako. Zašto si nedostupan? Zato. Pogrešno ljudi postavljaju stvari. Ako ne mogu da te dobiju kad hoće, pitaju se, šta će ti uopšte mobilni telefon? U startu pogrešan pravac. Ja nemam tih problema. Oni koji me poznaju mi ta pitanja i ne postavljaju.
Znači mogu da smisle još N tih gadgdeta koje ću ja rado posedovati (

), ali koji mene neće posedovati. Kad hoću da se izgubim, mene nema. I nema tog gadgeta koji će da me pronađe ako ja neću