Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sve u jednom telefonu
staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Sve u jednom telefonu - 07.12.2006, 04:28

Citat:
PropelerZviz kaže: Pogledaj poruku
Ma zgodno je to, i to veoma ... ali ako vidis sta cika fotograf nosi sa sobom, jasno je da to nestaje u mobilni telefon... pa sam tako mislio da je to amaterski fino, ali ako voles fotografiju... ondak je ne upotrebljivo.
Pa jasno je to. Ovde pričamo o spravicama za amatere, a ne za fotografe profesionalce... mada, i njihovi aparati su sve manji i manji, a oni koji su do juče pljuvali digitalu i kleli se u one pisaće mašine od aparata, i oni ih zameniše i filmove na sve manje mesta imaš da kupiš... koJ bre zna šta će i ti profesionalci da nose za sobom, kad moj deda nije ni sanjao da će da zna šta je skart.

Citat:
Nekad mi moj posed mobilnog, samo mira neda... oma te neko napada sto nisi bio dostupan. Ne moze covek da se opusti...
Pa to je bar lako. Zašto si nedostupan? Zato. Pogrešno ljudi postavljaju stvari. Ako ne mogu da te dobiju kad hoće, pitaju se, šta će ti uopšte mobilni telefon? U startu pogrešan pravac. Ja nemam tih problema. Oni koji me poznaju mi ta pitanja i ne postavljaju.

Znači mogu da smisle još N tih gadgdeta koje ću ja rado posedovati ( ), ali koji mene neće posedovati. Kad hoću da se izgubim, mene nema. I nema tog gadgeta koji će da me pronađe ako ja neću

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice