Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sve u jednom telefonu
staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:40
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Sve u jednom telefonu - 07.12.2006, 03:44

Au koliko tih TFT HTDŽ ŠNJM ŽČĐ i sve u jednoj spravi Pa nije bre to loše s jedne strane. Kreneš negde gde nosiš npr i discman i laptop i telefon i aparat i šta ti ja znam i ne nagrbačiš sve to, nego imaš jednu spravu. U tome nema ništa loše.

Ja sam lično menjala telefone onda kada su mi umirali i kada je popravka bila skuplja od njih samih ili je bila nemoguća. Mislim da mi je ovo treći Nisam se palila na te nove koji izlaze, pa se olako rastajala od svojih starih, nego jednostavno, ako već moram da ga kupim, kupim onaj koji mi se dopada, bez obzira da li je on u tom trenutku bio fensi ili ne.

Ovo je samo neki normalan tok... ako već hoćemo po Mesecu da kupujemo placeve, valjda je to u ovom pravcu. E sad, koliko će nas to koštati... ustvari, znam. Verovatno će nas koštati te komunikacije... ili će ona biti podignuta na neki viši (!?) nivo. Neki bre nisu ni znali da komuniciraju kad bolje razmislim, dok nisu izmišljene neke stvari.

Znam da nema veze sa telefonima, al' nemam ni ja veze ni sa čim, pa da kažem... Pre neki dan obradovah sebe jednom finom spravicom. Maleckim, maleckim dvd-jem za poneti (a pušta i MP3 i JPG) Baš ovakvim:

Možda deluje skupo, ali nije uopšte... košta kao prosečan mobilni telefon. I neću zbog njega imati lošiju komunikaciju... al' ću recimo imati ovo... (samo jedan od primera) spakujem jabuke, peškir i ovog maleckog u ranac kad padne mrak, odem na Adu, izvalim se na onaj šljunak i gledam bre film na vazduhu sama ili u društvu, kako mi dune.

A skroz te kapiram Propeler, šta si hteo reć' i slažem se.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice