|
Odgovor: Virtualna state of VOJVODINA -
06.12.2006, 22:54
- Drago mi je što vidim da ste pametno rezonovali.
Do marta ove godine sam u više navrata bio predsednik Mesnog Odbora, član gradskog odbora, član izbornog štaba zadužen za tehnička pitanja (prikupljanje potpisa, akcije na terenu, tribine, obuka kontrolora, praćenje izborne noći... bla bla bla...) najjače autonomaške stranke (zna se koja je neću ni ime da joj pomenem!) pa smatram da mogu da nešto kažem na ovu temu.
Slažem se u većini stvari što je Bishop rekao pa neću da ponavljam...
Vojvodina sa 2.2 miliona stanovnika i po teritoriji je slična Sloveniji, s tom razlikom što je NJIHOVA privreda ODUVEK bila zaokružena celina i u SFRJ i sad u EU.
Tehničko-tehnološka opremljenost naše privrede je 2-3 generacije iza njihove, velike multikompanije bi jako lako ugušile i ovo malo privrede što radi, jer smo suviše mali i nerazvijeni da se odupremo.
Neću da govorim da bi veoma lako uspeli da zavade nacije u Vojvodini (ima ih 26), jer ponavljam, a ovo sam na ovom forumu već negde rekao, NEMA BRATSKIH, PRIJATELJSKIH, SAVEZNIČKIH, NEPRIJATELJSKIH ZEMALJA, cilj je JEDAN: tržište i profit, a NOVAC nikada nije imao niti će imati NACIJU nego samo INTERES da se što pre UVEĆA.
REZIME: Vojvodina Republika NIKAKO, a pokrajina sa najširom autonomijom UVEK. (Bavarska ima viši stepen autonomije od Vojvodine a nije država i šta im fali?)