Sta fali "TV-vidovnjacima"?
Redovno me zasmejavaju,kad god nekoga od njih vidim na TV/u...Sreca je da nikada nisu bili u isto vreme sa "Muckama" i "Alo,alo",na nekom drugom kanalu,tesko bih se odlucio koga da odaberem,ko ce me vise nasmejati...
Ponesto znam,veoma oskudno o Parapsihologiji i njenim "Pod forumima" Psihotronici,Telepatiji,Metafizici,Telekinezi,Retr opsihokinezi...DA se vratim na temu:
Prave vidovnjake,one koji se bave Parapsihlogijom NECETE videti NIKADA na TV/u,u bilo kojim novinama (osim naucne beletristike,zurnala,...),ni po kakvim Oglasima,ni slicnim mestima dostupnim siroj javnosti!Oni ne gledaju NI U STA!Naime,uglavnom gledaju u oci onoga,s kim razgovaraju.Takodje,oni imaju "preca posla",od pojedinacnih proricanja sudbine...Posto je kolega "Dzu Piter" s pravom nazvao i Nikolu Teslu Parapsihologom,ali u njegovoj struci,setimo se da ON nije imao vremena ni za samoga sebe!Parapsiholozi su,po svojoj definiciji ustv. "Beli magovi",dakle:Ljudi koji zele nekome da Pomognu,a ne da Odmognu!Ovde se treba strogo distancirati od Sekti i njihovih vodja,koji su,takodje po definiciji "Crni magovi", i to SVI,do jednog!Tu se treba strogo paziti!
Ovde bih stao, i ustupio malo "ovog papira" i ostalima...