Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Posećujete li kozmetičara?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Posećujete li kozmetičara? - 17.04.2006, 19:59

Odlazim kod kozmetičara ravno 13 godina. I to na istu adresu. Moja kozmetičarka nije završila dvomesečni kurs, već je doktor za lice, dermatolog. Nisam imala nekih problema sa kožom, poneka akna tu i tamo u vreme pms-a, i to je to. Iako me redovno taj projekat zakolje finansijski , jer pored tretmana (koji je pojačan u dinarima) kupim i ono što koristim od kozmetike, a što mi ona napravi, kao što je losion sa kamilicom, krema od lavande za moj tip kože, antirid, mleko i još svašta nešto , eto, i dalje idem jer mislim da je bolje da se neko stručan pobrine za moje lice, nego da se ja sama kopam i raskopavam. Zabuljim se u ono uveličavajuće ogledalo, pa me svaka tačkica kopka A imam te cedilačke nagone, koje obuzdavam.

Baš ovih dana treba da je posetim, ovaj put napravih veliku pauzu između odlazaka. Lice mi plače za njom.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice