Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Omiljeni crtani filmovi iz detinjstva..
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Omiljeni crtani filmovi iz detinjstva.. - 17.04.2006, 06:23

Od Diznijevih nema koji ne volim, svi su mi bili omiljeni. Ali zato ovi kratki, ima bas nekih koji prednjace. Uglavnom zbog likova koji su bili luckasti i koje sam obozavala.

Secate se sigurno azdaje koja pise pesme ("O slatka mala izvrnuta torto, vrh ti na dnu stoji") i fenomenalnog Ser Zileta. Ser Zile je definitivno bio moj favorit! I njegova cuvena "Oda o paperjastom oblacku"

Onda lik sa tandžarom... Šinko mešo na štolu! Ža dlaku šinko!!!!!

Onda, Sofronije... Sine Nebojša, imaš li ti još tih mudrijaških knjiga? Gde su ti munje i gromovi? Ko me je vukao za jezik????? Sinko, zabiberi udarac!!! Nateraj mi je pravo u grlo, pravo u grlo!!!!!!

Elmer Davež je posebna priča. Sima Strahota, Silvester, Đavo iz Tasmanije "Da, daaaaaaaaaa, male sitne tačkice"

I onaj crtać kad one dve budale zapale skladište... B-E-N-Z-I-N...hmmm nešto čudno pišu reč voda! Đole je moj drug! Đole, zašto si sam sebe udario po glavi? Volim toooo volim toooo!!!!!

I ona buva koja peva "Food around the corner, food around the corner for me!"

Gustav je kralj!

Ma, setiću se još nekih....

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice