Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva
staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 17.04.2006, 05:30

Ehhhhhh, kad se samo setim koliko sam suza prolila zbog "Devojcice sa sibicama", evo i sad bih mogla 'ladno zaplakati. A specijalno zato sto sam jako bila vezana za moju baku, i uvek sam nekako tu pricu povezivala sa nas dve, ne znam zasto, i uvek sam strepela da joj se nesto ne desi. A kada mi mama procita kraj, tu nastaje hejsel, e tad placem, ma urlam. Devojcica umire, a ja sa njom. I onda ona odbija da mi sledeci put cita jer to tako tragicno dozivljavam, a ja je teram i obecam da necu da placem, a nema sanse.

Konjic Grbonjic i ruske bajke su nesto specijalno. Petar Pan, takodje, omiljeni lik, ali sam volela i Tajger Lili (ipak je bila indijanka), Krcko Orascic, Ruzno Pace i Mala sirena... eto njih sam se bas prvo setila, a ima ih jos....

... a da me ubijes ne znam imena ostalih patuljaka, znam samo ove kojih smo se zajedno setili...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice