Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu - 03.12.2006, 15:37

Pa dobro sad, onaj ko ne želi da polemiše na neku temu, tamo se neće ni javiti... bar bi tako trebalo da bude. Ovde postoje ljudi koji deo svoje intime žele da podele sa drugima ili da iznesu svoje mišljenje. Zato uostalom ceo ovaj forum "Erotika i sex" i postoji. A i pišu ljudi na njemu, koliko sam ja primetila.

Ponajmanje mislim da je sex zanimanje i sportska disciplina, i za mene je on takođe plemenit... samo što se ne ustežem da o njemu pričam. A vežbanje... mogla sam da upotrebim još 10 drugih termina, ali neke teme stvarno ne shvatam toliko duboko. Ćaskamo i zezamo se, ne treba svuda filozofija.

Onaj ko ima nešto da kaže ovde on će i reći ili bar shvatiti šta sam htela da kažem. Mada ok, neka budem ja jedina sa lošim iskustvom, nemam ništa protiv

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice