Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali?
staro
  (#79 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:45
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Šta ste danas lepo kuvali? - 28.11.2006, 17:32

Pire krompir, zelena salata i piletina u sosu... e ovi moji se u tome dave A sve se spremi za pola sata Podelićem sa vama moj tajni recepat, pa probajte kad ne znate šta biste kuvali... može da se kombinuje uz razna variva...

Daklem, propržite na ulju sitno iseckanu glavicu crnog luka, onako da postane staklast, u to dodate pola kilograma fileta od piletine (može i ćuretina) iseckano na kockice (ja ih seckam na veličinu kockica za yamb recimo), pa se to lepo proprži, dodaju se začini (so, biber, origano i aleva paprika - to sve po ukusu, ja stavim onako... malo više svega), iscedim u presi 2-3 čena belog luka, dodam, pa sve to još malo promešam i na kraju dodam jednu slatku pavlaku za šlag (smanjim vatru) i ostavim da ukrčka malo, 5 - 10 minuta, uz povremeno mešanje...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice