Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Mala pomoc ;)
staro
  (#4 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 11.12.2008 20:51
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: Mala pomoc ;) - 26.11.2006, 23:51

Citat:
Recite joj koliko vam je privlacna i sapnite koliko je volite maziti prelazeci blago dlanovima citavim njenim tijelom.

Citat:
Oci su mocni vodici seksualne energije jer otkrivaju sto osecamo, te ih stoga drzite otvorenim.

Citat:
Istrazite podrucje iza uha jezikom i usnama
Ovo ne podnosim, nista od seksa

Citat:
Nezno masirajte njene obraze
Vise volim samo da me ljubi

Citat:
Usne su jednako tako vrlo osetljivo podrucje njenog tela, prvenstveno gornja usna i podrucje iznad nje. Prislonite svoje usne prvo uz njenu gornju usnu, zatim donju. Zadirkujte je jezikom prelazeci citavom povrsinom usana. Govoreci o jezicima, oni su preplavljeni zavrsecima zivaca. Pokusajte stoga, recimo, s nekim penusavim vinom, izmenite ga s njenim usnama, a nakon toga vrhom svoga jezika pronadite vrh njenog.
Mene najvise lozi kad se ljubimo da ga gledam kako mu se vilica pomera, tu odlepim sve ove peripetije uopste me uzbudjuju

Citat:
Straznji deo njenog vrata je mekan. Najlaksim mogucim dodirom predjite tim delom ne micuci kosu sto ce je dovesti do ludila.
da da da da da da

Citat:
Podrucje iznad straznjice jedno je od najosjetljivijih
Jeste, i uzasno me golica

Citat:
Ne jurite odmah prema bradavicama. Posvetite paznju podrucju izmedu i sa strane grudi. Vrscima prstiju ispitajte podrucje oko njenih grudi. Tek nakon toga njezno usnama obuhvatite bradavice i meko ih lizite. Ili, pokusajte s kockicom leda nadraziti bradavice pa ih lizati i ljubiti.

Citat:
zadirkujte je vrhovima prstiju i jezikom po podrucju oko pupka.
Zao mi je, i to me golica
Citat:
draskanje kombinacijom dodira po trbuhu koji nadaleko odudaraju od rutine.
Ovo bas nisam najbolje razumela

Citat:
Koristeci se palcima prenesite pritisak na citavo vaginalno podrucje, menjajuci brzinu i pritisak. Tada zamislite sat: s njenim klitorisom na 12 sati, postavite prste na 4 sata i 8 sati, gdje cete pronaci vrlo osjetljive snopove zivaca. Lagano kruzite. Kako vreme prolazi sve vise neposredno stimulirajte svaku stranu njena klitorisa. Tada prijedite jezikom od 6 sati prema samom vrhu zaustavivsi se na klitorisu. Nakon toga samo njezno kruzite usnama klitorisom, vlazeci ga jezikom.
Ni ovo nisam najbolje razumela, ali sto se tice stimulisanja ovog dela tela ja kod mog dragog ne bih apsolutno nista menjala Ako nesto zaskripi, kupicu mu zidni sat

Evo, promenila sam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice