Citat:
Recite joj koliko vam je privlacna i sapnite koliko je volite maziti prelazeci blago dlanovima citavim njenim tijelom.
|
Citat:
Oci su mocni vodici seksualne energije jer otkrivaju sto osecamo, te ih stoga drzite otvorenim.
|
Citat:
Istrazite podrucje iza uha jezikom i usnama
|

Ovo ne podnosim, nista od seksa
Citat:
Nezno masirajte njene obraze
|

Vise volim samo da me ljubi
Citat:
Usne su jednako tako vrlo osetljivo podrucje njenog tela, prvenstveno gornja usna i podrucje iznad nje. Prislonite svoje usne prvo uz njenu gornju usnu, zatim donju. Zadirkujte je jezikom prelazeci citavom povrsinom usana. Govoreci o jezicima, oni su preplavljeni zavrsecima zivaca. Pokusajte stoga, recimo, s nekim penusavim vinom, izmenite ga s njenim usnama, a nakon toga vrhom svoga jezika pronadite vrh njenog.
|
Mene najvise lozi kad se ljubimo da ga gledam kako mu se vilica pomera, tu odlepim

sve ove peripetije uopste me uzbudjuju
Citat:
Straznji deo njenog vrata je mekan. Najlaksim mogucim dodirom predjite tim delom ne micuci kosu sto ce je dovesti do ludila.
|
da da da da da da

Citat:
Podrucje iznad straznjice jedno je od najosjetljivijih
|
Jeste, i uzasno me golica
Citat:
Ne jurite odmah prema bradavicama. Posvetite paznju podrucju izmedu i sa strane grudi. Vrscima prstiju ispitajte podrucje oko njenih grudi. Tek nakon toga njezno usnama obuhvatite bradavice i meko ih lizite. Ili, pokusajte s kockicom leda nadraziti bradavice pa ih lizati i ljubiti.
|

Citat:
zadirkujte je vrhovima prstiju i jezikom po podrucju oko pupka.
|
Zao mi je, i to me golica
Citat:
draskanje kombinacijom dodira po trbuhu koji nadaleko odudaraju od rutine.
|
Ovo bas nisam najbolje razumela
Citat:
Koristeci se palcima prenesite pritisak na citavo vaginalno podrucje, menjajuci brzinu i pritisak. Tada zamislite sat: s njenim klitorisom na 12 sati, postavite prste na 4 sata i 8 sati, gdje cete pronaci vrlo osjetljive snopove zivaca. Lagano kruzite. Kako vreme prolazi sve vise neposredno stimulirajte svaku stranu njena klitorisa. Tada prijedite jezikom od 6 sati prema samom vrhu zaustavivsi se na klitorisu. Nakon toga samo njezno kruzite usnama klitorisom, vlazeci ga jezikom.
|

Ni ovo nisam najbolje razumela, ali sto se tice stimulisanja ovog dela tela ja kod mog dragog ne bih apsolutno nista menjala

Ako nesto zaskripi, kupicu mu zidni sat