Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Negativan uticaj crtanih filmova na decu
staro
  (#19 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Negativan uticaj crtanih filmova na decu - 26.11.2006, 02:26

Eto helena, navela si moj omiljeni crtani film, Spirit

Već sam rekla gore šta mislim na ovu temu, potpuno se slažem sa 'Lebom (a donekle i sa tobom) ali nikako ne mogu da kažem da crtani filmovi ostavljaju ne znam kako dubok efekat... bar ne na onu decu koja nisu upućena SAMO na TV i u čijem odrastanju učestvuju i roditelji. Ja, za razliku od tebe ne mogu nazvati lošim sve što ne liči na moje religijske poglede na svet. Dakle u crtanim filmovima svakako ima nasilja kao i svuda oko nas, izvedi dete u park i tamo ćeš videti nasilje, ali se tvoje dete neće nasilno ponašati ako se bar malo uključiš u njegov život.

Kad sam ja bila klinka ovakve priče se nisu vodile oko crtanih filmova, ali vodile su se oko stripova... identične... tada su kao oni loše uticali na decu... ma da... a ja ih gutala, ne zna se da l' više ja ili moj ćale, otimali smo se... pa sam nešto sve izrasla u lošu... a bogami našla se i po koja mrtvačka glava na odeći, da...

Da se plašim da uđem u sukob sa svojim detetom? Zbog crtanih filmova? Svašta. Ne vidim nijedan razlog zašto bih mu branila da ih gleda, smatram ga jako inteligentnim malim bićem.

I da, još jedan podatak. Ističe se u nastavi iz veronauke, za koju se sam odlučio

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice