Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sta vam ostaje u najjacem secanju?
staro
  (#8 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 02:32
Pol: Žensko
Odgovor: Sta vam ostaje u najjacem secanju? - 26.11.2006, 01:40

U najjačem sećanju su mi one lepe stvari. Pogled koji je neko znao da mi uputi i da mi kaže neizgovoreno, zagrljaj koji je grejao i štitio, poljubac u koji je unosio celog sebe. Pamtim i neke gestove, dela koja su znala da me patosiraju, ostave bez teksta, rasplamte srce, nateraju da uzletim.
A onda se zapitam zašto je tim vezama došao kraj.
I tek tada se setim onih stvari i onih događaja koji su me najjače povredili i koji su trajno ubili deo poverenja. Tamo gde nisam bila povređivana, setim se osećaja praznine koja je usledila kada je žar počeo da se gasi, kada se udaljavao, hladio, ljubio a da se nije predavao.
I uvek pamtim bol koji bi me obuzeo pri raskidu i osećaj da bespovratno gubim deo sebe.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Poruku je izmenio Mish, 26.11.2006 u 02:01.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice