Tema: Danasnji vic
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#133 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Danasnji vic - 25.11.2006, 07:18

Adam i Steva

I Gospod Bog pusti tvrd san na Adama, te zaspa; pa mu uze jedno rebro, i mesto popuni mesom;

I Gospod Bog stvori još jednog muskarca od rebra, koje uze Adamu, i dovede ga k Adamu.

A Adam rece: Sad eto kost od mojih kosti, i telo od mog tela. Neka mu bude ime muskarcina, jer je uzet od muskarca.

Zato ce ostaviti covek oca svog i drugog oca svojeg, i prilepice se k muskarcu svom, i bice dvojica jedno telo.

A behu obojica goli. Adam i muskarac mu, i ne bese ih sramota, samo im se Karadjordje po zemlji vuk’o.

Ali zmija bese lukava mimo sve zveri poljske, koje stvori Gospod Bog; pa rece muskarcini: Je li istina da je Bog kazao da ne jedete sa svakog drveta u vrtu?

A muskarcina rece zmiji: Mi jedemo rod sa svakog drveta u vrtu;

Samo rod s onog drveta usred vrta, kazao je Bog, ne jedite i ne dirajte u nj, da ne umrete.

A zmija rece muskarcini: Necete vi umreti;

Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti cakre, pa cete postati kao bogovi i znati sta je dobro sta li zlo.

I muskarcina videvsi da je rod na drvetu dobar za jelo i da ga je milina gledati i da je drvo vrlo drago radi znanja, uzabra rod s njega i okusi, pa dade i muskarcu svom, te i on okusi.

Tada im se otvorise cakre, i videse da su goli; pa se napalise i zestoko se povatase.

I zacuse glas Gospoda Boga, koji idjase po vrtu kad zahladi; i sakri se Adam i muskarcina mu ispred Gospoda Boga medju drveta u vrtu.

A Gospod Bog viknu Adama i rece mu: Gde si?

A on rece: Cuh glas Tvoj u vrtu, pa se poplasih, jer sam napaljen, te se sakrih.

A Bog reče: Kako znas da si napaljen? Da nisi jeo s onog drveta sto sam ti zabranio da ne jedes s njega?

A Adam rece: Muskarcina kojeg si udruzio sa mnom, on mi dade s drveta, te jedoh.

A Gospod Bog rece muskarcini: Zasto si to ucinio? A muskarcina odgovori:
Zmija me prevari, te jedoh.

Tada rece Gospod Bog zmiji: Kad si to ucinila, da si prokleta mimo svako zivince i mimo sve zveri poljske; na trbuhu da se vuces i prah da jedes do svog veka.

I jos mecem neprijateljstvo izmedju tebe i muskarcine i izmedju semena tvog i semena njegovog; ono ce ti od koze mokasine praviti a ti ces ga u petu ujedati.

A muskarcini rece: Tebi cu mnoge muke zadati kad se napalis, s mukama ces se heftati, sve dok ne izmisle lubrikante i vazelin.

Pa onda rece Adamu: Sto si poslusao muskarcinu i okusio s drveta s kog sam ti zabranio rekavsi da ne jedes s njega, patices zbog hemoroida, zatvora i suljeva.

I Adam nadede muskarcini svome ime Steva, zato sto je on najbolji frajer.

I nacinise Adam i Steva haljine od zmijske koze, i napravise prvi fashion week.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice