Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: grupni seks bolest ili sta vec
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:03
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: grupni seks bolest ili sta vec - 25.11.2006, 06:41

Mogla je tema i malo bolje da se formuliše ili da se i postavljač izjasni na istu, al' dobro... jasna je i ovako

Ja lično grupni seks ne bih nazvala nikakvom bolešću nego jednostavno posledicom sexualne revolucije. A postoji od kad je ljudi. To spada u perverzije, koje nikako nisu bolest. Perverzija je sve što se odvaja od doživljavanja orgazma genitalnim putem, recimo... oralni seks ili egzibicionizam, ili analni seks, pomagala, sve ono u čemu ljudi uživaju obostrano, a da je prihvaćeno u društvu. Meni perverzija nije ništa loše, a svako bira način na koji će uživati sa svojim partnerom... ili u ovom slučaju partnerima. Znači to odvajam od silovanja, nekrofilije, pedofilije... To su mi neprihvatljive perverzije.

Meni konkretno nikada nisu ti svingeraji n orgijanje bili interesantni, i uvek mi je to delovalo nekako demonski, šta znam... a i nemam problema sa željom, dovoljno je da pomislim na njega ili na samu radnju, ne moram nikog da gledam pored sebe da bi me to vinulo u nebesa... 1 na 1 rules!

I da, nekako ih odvajam od trojke, mada je i trojka neka grupa, jel da... "A trojke su Đuro ŠTA?" "Osnovne jedinice diverzantskih sistema!"

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice