Mogla je tema i malo bolje da se formuliše ili da se i postavljač izjasni na istu, al' dobro... jasna je i ovako
Ja lično grupni seks ne bih nazvala nikakvom bolešću nego jednostavno posledicom sexualne revolucije. A postoji od kad je ljudi. To spada u perverzije, koje nikako nisu bolest. Perverzija je sve što se odvaja od doživljavanja orgazma genitalnim putem, recimo... oralni seks ili egzibicionizam, ili analni seks, pomagala, sve ono u čemu ljudi uživaju obostrano, a da je prihvaćeno u društvu. Meni perverzija nije ništa loše, a svako bira način na koji će uživati sa svojim partnerom... ili u ovom slučaju partnerima. Znači to odvajam od silovanja, nekrofilije, pedofilije... To su mi neprihvatljive perverzije.
Meni konkretno nikada nisu ti svingeraji n orgijanje bili interesantni, i uvek mi je to delovalo nekako demonski, šta znam...

a i nemam problema sa željom, dovoljno je da pomislim na njega ili na samu radnju, ne moram nikog da gledam pored sebe da bi me to vinulo u nebesa... 1 na 1 rules!
I da, nekako ih odvajam od trojke, mada je i trojka neka grupa, jel da...

"
A trojke su Đuro ŠTA?" "Osnovne jedinice diverzantskih sistema!"