Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili?
staro
  (#2 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:43
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Koje ste sve poslove do sada radili? - 25.11.2006, 02:25

Radila sam svašta, nisam još nosila gajbe, nikako da se odlučim na to i da se konačno obogatim...Bila sam sekretarica tehničkog direktora jedne državne firme, na nekih mesec-dva dana, zamena, letnji raspust, kao srednjoškolka (od tog novca sam kupila svoj prvi i jedni original LEVIS 501). Sledeće srednjoškolske raspuste provodila sam radeći na telefonskoj centrali jedne veće državne firme. Tokom studija sam držala časove matematike, fizike i hemije najslađoj deci na svetu, radila na pakovanju štapića za sladolede (na 100 stepeni u nekim kontejnerima negde na sajmu u Beogradu), raznosila razne ankete, prodavala neku kozmetiku... Kada sam diplomirala, odmah sam počela da radim u nekoj privatnoj firmi koja se bavila prodajom standarda za razne materijale (čelike, legure...) na unosu podataka u neke programe (čitaj "resavska škola.) To bi, otprilike, bila moja bogata radna biografija.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice