Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Negativan uticaj crtanih filmova na decu
staro
  (#15 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 14:47
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Negativan uticaj crtanih filmova na decu - 24.11.2006, 21:10

Da dodam ( ne menja mi se post ) .. Danas imamo i crtace tipa Sundjer Bob koji je meni simpatichan jer je u principu satira.. Klinci ga vole jer je verovatno sharen i smeshan (vidi sundjer u pantalonama!) ..Ne vidim shta bi ko imao protiv chetvrtastog spondza plavih ochiju, ali ni njega ljudi ne razumeju pa je i on debilan.. To shto ne razumeju Stimpija i Rena, gde su su glavni junaci ometeni machak i psihotichna chivava ("mi smo debele voolinee" i "vidi Rene, loptice od shtroke" ), jasno mi je Al pretpostavicete da onakvo ludilo od crtanog ja naravno obozzavam.

Shta je druga opcija? Nedefinisani teletabisi protivu kojih se digla hajka - mora da su u najmanju ruku tu neke sektashke poruke jer je ono totalno debilno.. a nije debilno ..samo je primereno onom uzrastu kada dete pochinje da razaznaje oblike i boje i razume po koju rech..

Aa da tu je bila i chuvena legenda kako je neki kinac skochio u bunar jer je mislio da tu zive teletabisi?.. Pa nikakav nauchni program nece ti pomoci ako si glup!

Mozda crtaci imaju efekta na decu, mozda su imali i na mene, u svakom sluchaju nisu me sprechavali ni oni ni igrice na comodoreu da se valjam napolju sa drushtvom po prashini, da se gadajamo blatom, kamenjem i igramo ostale drazzesne igrice.. krademo komshijama kajsije i treshnje.. lovimo zzabe i zmije .. nishta na s nije sprechavalo..tada se moja keva krstila drugim stvarima..
Ali prerasli smo sve to, ali crtace nismo.. nauchili smo samo, vremenom, da se prema njima postavimo kao nechem shto nije ni realan svet niti je uzor.. Ajde pokazite mi nekoga kome je nindza kornjacha bila i ostala uzor te imala bilo kakav ozbiljan efekat na zivot (izuzmimo pandure)..

Vracam se opet na zakljuchak od malopre. Problem je shto se se roditelji deci ne posvvecuju dovoljno i na pravi nachin.. vec se detetovo vreme prepushta TV -u...

Druga stvar, primetio sam da nedotuupavni novinari sa vishkom prostora za kucanje od svega naprave problem i famu.. Kako god okrenesh i shta god da se desi neshto nekom ne valja ... A ljudi se primaju..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 24.11.2006 u 21:38.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice