Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nastavi prichicu
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:42
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Nastavi prichicu - 15.04.2006, 20:49

... Ne očekuj da ti pričam neke dogodovštine iz detinjstva, mlada damo! - reče, čitajući mi misli... Ovaj stari momak našao je ljubav svog života, u susednom selu. Madam voli kajmak, pa joj nosim malo, onog našeg, starog, slanog!

Počela sam da se oblizujem, a on me potapša po ramenu... - Ajde, ajde, žurim sada, a ti ćeš kod deda Zaharija u sredu, znaš da nam je to dan za satiranje pihtija i takmičenje u podrigivanju! Biće i kajmaka, ne brini. A staru lejdi ću da uposlim kod šporeta, vruće lepinje da nam isporučuje... i da peva!

Volela sam te srede kod Zaharija. Skupljalo se tamo dosta naroda. Naravno, uvek je smišljao neke zadatke, koje bismo mi mlađi završavali, kako bismo "zaradili" za još neku đakoniju iz Zaharijeve kuhinje.

Ovaj put vas čeka kalemljenje voća - namignu on, i odskakuta dalje...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice