Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vaše omiljeno drvo?
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 25.12.2008 05:07
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Vaše omiljeno drvo? - 24.11.2006, 04:57

Kako sam u djetinjstvu najvise bio okruzen cetinarima za njih sam i posebno vezan. Znaci jele me odusevljavaju, pocev od samog izgleda stabla sa sjedecim sisarkama do specificnog mirisa. Ko nije bar jednom zaspao u jelovoj sumi nezna sta je raj. I sad negdje daleko u podsvjesti mogu da osjetim njihov opojan miris. Borovi i smrce su isto tako pri vrhu ljestvice
Hrastove vezem za najljepse dane djetinjstva provedene na selu kod bake i dede. Imali smo jedan osamljeni veliki hrast koji je hrabro odoljevao vremenskim nedacama i svaki put kad dodjem mi se cini veci i snazniji. Znaci kad pomislim na snagu pomislim na taj stari hrast, nadam se da jos odoljeva i vremenu i ljudima
A gdje Bosanac da ne voli majku bukvu .

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice