Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kakve tastature volite?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Kakve tastature volite? - 15.04.2006, 18:37

Ako je ova poslednja slim, onda te volim. Samo sto je moja bela, i uvek sam imala bele, bez nekog posebnog razloga uvek se za njih zalepim. Ne svidjaju mi se te ispupcene i iskrivljene. Ono sto mi je bitno je da su tipke onako nekako meke, da moze lepo da se kucka, ifjunouvotajmin.

Idealna tastatura za mene uopste ne mora da sadrzi ne znam koliko dugmica, osim onih osnovnih, jer ionako ne znam sta cemu sluzi, tj ne znam da je koristim u potpunosti (mislim na one precice), specijalno one efove, pause break, scroll lock, home i tako to, to su meni spanska sela.

Ponekad me Zec, Megz i Srba nauce nesto, pa budem sva vazna. Savladala sam snapshot F5 i verovatno jos nesto al' sam opet zaboravila Ne znam one fore ctrlvctrlpctrlcctrlendctrlhome.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice