Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: zivot u gradu ili zivot na selu..?
staro
  (#7 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:05
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: zivot u gradu ili zivot na selu..? - 23.11.2006, 21:01

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
ja sam bas gradsko dijete, ali sam svako ljeto isla kod babe i djede u dalmaciju, a oni su by the way bas zivjeli u tipicnom malom selu - nije bilo vise od 100 kuca. tako bi ja prvih par dana kad bi dosla, jadna povracala i bilo bi mi lose dok se nisam malo aklimatizovala, a onda je krenulo jurcanje sa sestrama - oko krava, ovaca, branje vockica i badema, pa domace vino - koje smo pili kad nas nitko nije gledao , pa peceni kukuruz u polju, pentranje po smokvama i neznamtinijastasvene. pa onda ona njihova jela ispod peke , i da ne nabrajam dalje. medjutim, uvijek bi prvo birala zivot u gradu, a po mogucnosti napravila neku vikendicu na selu za punjenje baterija.
Ne kaže se za dž. ''selo hvali, a u gradu živi''
Odrasla sam na selu, ali nije to ona idilična priča o raznoraznim životinjkama i biljčicama, već život ni na nebu ni na zemlji... Blok stambenih zgrada usred selendre , ''starosedeoci'' su nas gledali kao da im otimamo nešto (posao), a to što su nam roditelji u ono vreme završavali fakultete nije imalo nikakve veze te su na konto diploma postajali ''otimači'', samim tim i mi - njihova deca...
Sada živim blizu grada, a selo je u pitanju , sve bi bilo super da imam kućicu u cveću... i da nismo u industrijskoj zoni...
Sledeće godine u ovo vreme imaću kućicu u cveću u selu gde živim

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice