Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: zivot u gradu ili zivot na selu..?
staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:56
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: zivot u gradu ili zivot na selu..? - 23.11.2006, 18:48

Iako gradsko dete, ovakva kakva jesam mogla bih da se uklopim svuda... samo, kad bih mogla da biram, ne bi bilo sredine. To bi bio ili neki teški beton i urbanizam ili neka teška vukojebina. Ono, da nema nikog nigde na ko zna koji kilometar, a da imam ono što mi treba... Ne volim baš te male sredine gde svako svakog zna, a svi znaju ko šta danas kuva... Zato bi došla u obzir samo ona druga krajnost. Za sad mi se dopada ovaj beton, a povremeno zbrišem van civilizacije...

A rado se sećam dana kad su me moji vodili negde na selo... pa to je bio čitav svet za otkriti anegdote, avanture i šta sve ne... pa uveseljavala sam i moje i meštane raznoraznim pitanjima... Mama zašto koka ide bosa? Mogu li da vozim kravu? Tata, a zašto svinja na nosu ima utikač?

Dete sa betona a to ću i ostati, najverovatnije

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice