Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako čuvate zdravlje?
staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 25.12.2008 05:07
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Kako čuvate zdravlje? - 15.04.2006, 10:22

Citat:
SQUAW kaže:
U trci sa vremenom, za novcem i za nekim boljim životom ugrožavamo ono što je najvažnije. Svoje zdravlje. Nažalost, često toga postajemo svesni tek kad ga ozbiljno narušimo.
Upravo ta trka, pre svega sa vremenom a ostalo sta se zakaci, mi navodno oduzima prostor predvidjen za brigu o zdravlju.
Treninzi tj teretana, branim se onom da dovoljno bildam na poslu i da mi dodatna oterecenja misica nisu potrebna. Sto nikako nije tacno.
Hrana, jedem kad stignem bez nekog reda. Uglavnom je vecera tempirana a rucak i dorucak (nerijetko preskocen) kad se uhvati slobodna minuta. I jos ako na ovo sve dodamo moj porok - pusenje, dolazim do zakljucka da vodim jako nezdrav zivot. Koliko ce me to nekada kostati ni sam ne smijem da pomislim. Za sad je tako mada ozbiljno planiram da na tom polju krenem sa radikalnim promjenama, samo kad uhvatim malo vise slobodnog vremena

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice