Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Željko Krznarić
staro
  (#63 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Željko Krznarić - 22.11.2006, 15:57

…Vidis li kako ti se oci kupaju u boji mog kimona... mirises na najbolji jogurt u kojem jezikom lovim borovnice… hoces da se natjecemo tko ce ih vise izvaditi…nije vazno, vazno je da nam se jezici dotaknu… dodirni mi grudi, ovde levo ispod… osecas li kako srce kuca tvoje ime… osecas li kako me zelja obuzme u trenu i strast me pretvori u najvise tvoju, ne zelim biti svoja…
Menjaju se slike. Sve se menja osim nas dvoje...
Imas kozu poput najfinije svile koja se krijumcari zabitim putevima preko brda.
Imas ono sto me uznemiruje i dovodi uvek do tebe.
Imas ljubav neuredno slozenu u svakom oku po pola tone za mene…
A moja - u tebi do bola… I onda slika - ti i ja kraj stola, sveca se topi u seni tvoje lepote i poljubac gori u inat prepunog restorana i mali sitni kristali se otimaju, lete po tvojoj kosi…
Ona je rekla… ljubicu te kao nijedna druga... veruj meni, mojoj dusi i telu… sad dodji, kuhat cu ti rucak.. sedi i gledaj… kuhat cu ti gola… Bice to najeroticniji rucak, ljubavi moja…umak od strasti zamucen…
Zelje rastu poput prolecnog cveca…
I ljubim te... moze i bez rucka… moze i bez icega na tebi… samo ti.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice