Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#103 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 20.11.2006, 19:12

Citat:
DBlica kaže: Pogledaj poruku
nadji dole u systray-u (prostor levo od sata gde ima nekih ikonica ) plavicastu ikonicu od Quick Time, zatim desni klik na tu ikonicu i onda, levim , otvori "Quick Time Preferences" (ili Settings), tamo otvori tab "File Types", pa razgranaj "Images-Still image files" i iskljuci: PICT image.

Nemam je u system tray-u, ali sam usla u Quick Time i otvorila File Types, kod mene nista nije ni bilo cekirano

Tacno pocinjem da mislim da je neka skrivena kamera u pitanju

A kakav sad image resize Propeler spominje? Ja nisam na to kukala
Elem, instalirala i dvojku i vec sam ponovo izgubila bookmarks Postaje simptomaticno... Znaci, svaki put kad uradim reset. A uradim ga kad ovo cudo pobrljavi... i uvek ista stvar... kako da objasnim najbolje ovako: ponasa se kao da je tipka Ctrl zaglavljena. Znaci, kuckam post na forumu, otkucam T - otvori mi new tab, otkucam F - otvori mi Find itd. I ne, nije mi zaglavljena tipka, ako je nekom palo na pamet da pita

Neeee... don't bother, odustajem

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice