Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Drug na drumu
staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Drug na drumu - 20.11.2006, 11:56

Citat:
Koliko ste puta bili u situaciji da pomoć pružite drugome?
Cisto sumnjam da bi se od moje pomoci neko ovajdio

Ali secam se jednog stajanja na auto-putu NS-BG u trajanju od 4 sata Isli smo kod moje seke na svadbu i samo smo stali nekih 15 km od naplatne rampe. Da ne opisujem do detalja, razvuklo bi se na dve strane, reci cu samo da sam u onom kafancetu na naplatnoj rampi cak dobila od jednog lika i razvodnu kapu koju je on prethodno koristio na njegovom Yugicu Kaze lik: Ma, jeste da je koriscena, i jeste da je i ova moja malo napukla, ali moze to i na Stojadina da se stavi, izdrzace vam do Beograda Dakle, tad mobilni telefoni nisu bili bas tako rasprostranjeni i ja sam otisla tamo samo da dozovem nekoga, pa sam usput pricala sa likom i rekla mu sta nam je sa autom, pa je lik skontao da je nesto do struje... ma, vi'š ti sta ti je to kad dobro objasnis, k'o kad lekaru das dobru anamnezu Na kraju sam se vratila do kola, keva je jos uvek sedela na zadnjem sedistu sa sve tortom u rukama i plakala, tu neka zena s njom, a caleta nigde Onda sam skontala da je tuda naisao moj stric koji je, gle cuda, automehanicar, skontao sta je cim je podigao haubu i seo u svoj auto sa caletom da odu da kupe sta im treba... i jeste bila razvodna kapa

Druga situacija koju pamtim je ona kad smo nas osmoro sa dvoje kola zapicili u NS negde oko deset uvece da malo tamo problejimo po gradu... Posle 15-20 kilometara nam pukne guma na jednom autu, a posle jos 20 kilometara i druga na tom istom autu Onda su njih dvojica seli u auto koji je bio u voznom stanju, jelte, da negde nadju vulkanizera, a mi ostali da ih cekamo... i da se smrzavamo Moja kuma je dobila blagi slom zivaca, a ja neverovatan napad smeha, kakav obicno i dobijem u takvim situacijama Posto su bili vrlo "uspesni" u pronalazenju onog-ko-je-trebalo-da-nam-zakrpi-gumu, nas osmoro smo se kuci vratili jednim kolima, i to ne bilo kojim, vec Yugom cet'res pet

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice