Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kakve tastature volite?
staro
  (#23 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Kakve tastature volite? - 20.11.2006, 00:42

Evo ovako, da malo pojasnim.
TFT monitori su uzas zivi, slika ne lici ni na sta. Zasto? Zato sto im je mala frekvencija na kojim rade. I nemogu da izvuku visoke rezolucije. Boje nisu realne jer temperatura boja im je jako niska. A to sto se oci manje umaraju, to je zato sto nemaju dovoljno jako pozadinsko svetlo - koje inace teze da pojacaju, ali im ne polazi za rukom, zato je CRT josh uvek u velikoj prednosti jer ispaljuje elektrone kroz katodnu cev i stvara boje cak do temperatura od 10.000K sto je na TFT monitorima neizvodljivo jer sama tehnologija ne dozvoljava. Inace na TFT monitorima se cesto desava da se pojave mrtvi pixel-i koji iritiraju. Cena im je nenormalna, a kvalitet nizak. Po meni jedino za koga su dobri jeste za ljude kojima je prostor na stolu primarna stvar. Za kancelarije, banke ...
Inace i ja imam polovnjaka 22" NEC Multisync FP1350 i ne bih ga menjao ni za kakav TFT. Mozda bih kupio josh jedan TFT koji ce da bude umesto slike na zidu, ali za svakodnevni rad NIKAD.

A sto se tastatura tice, meni se licno vise svidjaju slim - i to od skora imam jednu. Dugo sam koristio Cherry (prelomljenu) i mislio sam da nikad necu moci preci na ne-prelomljenu. Ali mislim da je to stvar ukusa.

A sto se miseva tice, nikad bezicni - mozda u slucaju dodatnog, da mi bude ko neka vrsta daljinca, da kad gledam film da ne moram da ustajem da stiskam pauzu, ili da menjam pesmu u winamp-u. Inace LASER misevi su extra precizni, imao sam prilike da ih koristim i nisam verovao kolika je preciznost.

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice