Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kakve tastature volite?
staro
  (#22 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: juče 14:43
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Kakve tastature volite? - 19.11.2006, 23:12

Citat:
Meggy kaže: Pogledaj poruku
I da, kupila bih i to, bas iz navedenog razloga, a ne da bih bila fensi.[/size][/font]
Ma nisam te ni pomenuo u prvom postu.
Flat monitori istina manje zamaraju oci, ali su skupi....i tek sad se pojavljuju bolji, te slika ne lici na goblen. Zato meni odgovara moj 22" polovnjak za crtanje... jer bi taki nov (flat) kostao ko 1-2 kompjutera

Ja preferiram Chicony tastaturu koju sam prvu i imao u zivotu. Na njoj duplo brze kucam, sto pomaze kad kucam nesto obimno... ima tu i navike, ali ona ne skripi i nije umanjena (mislim na ukupnu sirinu).

Flat tastaturu sam probao i ne dopada mi se jer nemam osecaj polozaja prstiju te moram da gledam konstantno sta pritiskam. Isto tako ne volim ni wireless miseve i tastature..... jednom sam uzeo bezzicni i nikad vise.... preskace mis ko lud. Kazu ljudi po forumima da preskace i onaj MX1000.

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice