Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: gde ste svi zaljubljeni
staro
  (#9 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: gde ste svi zaljubljeni - 19.11.2006, 17:28

Da ti kazem, ja sve vise pocinjem da verujem da se to desava u svim vezama posle nekoliko godina. Mislim da ima nesto u tome da se ljudi previse opuste jer vise nemaju potrebu svog partnera da osvajaju over and over again, postanu posle toliko godina sigurni u svoju vezu, ne ulazu vise nikakvu energiju u nju, upadnu u neku letargiju i krajnji produkt je upravo ovo o cemu pricas. Ne mogu da kazem da se osecanja izgube, ali nisu onako intenzivna kao pre i ne trudimo se puno da ugodimo svom partneru ako ne postoji neki konkretan povod. Recimo, ako se tvoja devojka naljuti na tebe (iz bilo kog razloga), ti ces momentalno da se angazujes, sve ces uciniti da popravis stanje stvari i da sve bude kao pre... A ako je to jos jedan sasvim obican dan, onda bas i neces, je l' tako? ... i ja to skroz razumem

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice