Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke
staro
  (#59 (permalink))
djuri64
Početnik
djuri64 ima spektakularnu auru oko sebedjuri64 ima spektakularnu auru oko sebedjuri64 ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 18.11.2006.
Poslednji login: juče 19:34
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Zanimljive, ljubavne i šaljive SMS poruke - 18.11.2006, 22:09

MUP SRBIJE-napominjemo da necem proslediti vasu prijavu o voznji u alkoholisanom stanju jer ono sto ste sinoc duvali policajcu nije bio alko-test.
PREVENTIVA PROTIV PTICJEG GRIPA:1-NE DIRAJ PETLA GOLIM RUKAMA.2-NE PRIBLIZAVAJ JAJA DO USTA.3-IZBEGAVAJTE RAZGOVOR SA GUSKAMA I KOKOSKAMA.
Ovako cure mole: Molim za MUDROST-da razumijem svog muža,LJUBAV-da mu opraštam,STRPLJENJE-za njegove hirove. Jer Bože,ako te budem molila za SNAGU-prebit ću ga na mrtvo ime!!!AMEN
Vaš GSM operater od sada vaše pozive obračunava po drugačijoj tarifi - zavisno od vašeg sexualnog života. Manje sexa,manji račun! Oho,čestitamo! Pa vi zovete dzabe!!!
40% znaš da sam luda za tobom, 60% znaš da si za mene najlepši, 80% znaš da si za mene najzgodniji, a 100% znaš da se zajebavam
Jedva cekam da udem u tebe! Da te onesposobim da pricas, da jedes, da hodas, da gledas, da radis i da spavas! Tvoja "GRIPA
Seksepilna crnka, fotomodel, dugih nogu i bujnih grudi, 25 godina, iskusna, spremna da vase snove pretvori u stvarnost, prodaje motokultivator.
Ako ti srce stane i jako zaboli,u grudima stegne osetis ceznju pred ocima ti se zamagli a pamet pomuti ne to nije ljubav to je... INFARAKT!!!!!!

Volim kad me diras, skidas sve sa mene, slomis me na komade, kad me lagano lizes i grickas...Ovo nema veze sa SEXOM...Voli te tvoja MILKA SA KEKSOM!!! *
Neki piju od tuge, neki piju od srece, a mi pijemo od jutros
E, pun mi te kurac vise!!! I tebe i tvojih prica!!! Ne seri okolo i ne javljaj mi se vise!!! Rece vuk Crvenkapici i ode!!!
Sta je to sa tvojim mobilnim. Zovem te javlja mi se sekretarica i kaze: mobilni pretplatnik trenutno ima sexualni odnos molimo vas stanite u red!
Nocas kad legneš bez ikog da te greje, kad se osećaš smrznut, hladan poput stene, seti se tada mene.... jer ja švercujem ćebad iz Turske upola cene
U raju postoji sat svakog od nas cije se kazaljke pomeraju svaki put kad pomislimo na SEX. Tvoj sat stoji na stolu Sv.Petra i sluzi mu kao ventilator
Mogu li doci do tebe? Ugasicemo svetlo, leci u krevet, pokriti se cebetom, a onda... onda cu ti pokazati kako moj novi sat svetli u mraku!
Veceras cu kao andjeo uci u tvoju sobu, a kada izadjem spavaces kao zaklan!
Ponekad kad places niko ne primecuje tvoje suze, ponekad kad se smejes niko ne primecuje tvoj smeh, PROBAJ DA PRDNES
ŽENSKA ZDRAVICA: svaki nam se dao, svakom se digao, najbolji nas stigao, sve ih zajebavale, u zdrav mozak jebavale, na vrijeme dobijale, HAJD ZIVJELE!!!
Ptice to rade, leptiri to rade, pa zasto ne bi i mi. Ma zaboravi - ljudi ne lete!!!
Niko nije tolika budala da procita ovu poruku do kraja, ali uvek se nadje neki izuzetak!!!!
Novi oblik sex-a na radnom mestu! Sednes na stolicu... polozis noge na sto...l agano
i h rasiris... i... gledas kako ti se jebe za POSAO
Za dug Zivot treba ostati u formi. Moja baba je u 60-toj pocela da hoda 10 kilometara na dan. Danas ima 97 godina i nemamo pojma gde je...
Seks ima 6 faza: asmaticku AH-AH; geografsku TU-TU; matematicku VISE-VISE: religioznu BOZE-BOZE; samoubilacku UMIREM i ubilacku AKO STANES UBICU TE!!!!!
Pravim isključivo MUŠKU decu, ako iz prva dva pokušaja ne uspe, treći GRATIS!

malo porukica iz moje kolekcije!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice