Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko ste tolerantni?
staro
  (#10 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Koliko ste tolerantni? - 18.11.2006, 20:37

Po mom misljenju, ja sam razumno tolerantan, znam koliki znacaj u vezi nosi tolerancija i nekako mi je to prirodno. Sa druge strane, u recimo razgovoru sa drugovima (koji su stvarno ok ljudi), njihovi komentari na neke moje postupke su mi pokazali da sam ja kanda ekstremno tolerantan. Kazem jos jednom meni je taj nivo prirodan i ne predstavlja mi teret niti ja nesto trpim ili precutkujem.
Kada ima nekih problema, smetnji i slicno, odma pricica, razgovorom se sve moze resiti i ja cvrsto verujem u to. Svadje, deranja, inat i slicna sredstva jednostavno ne zelim da koristim, ne kazem da je to lako (uvek je lakse biti najgora varijanta balkanca) ali verujem u normalan razgovor.

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice